Info

Vart fotar du?
Jag bor i centrala Borås och det är också här som jag oftast fotar, i min hemmastudio. Samt gärna ”on-location” och utomhus såklart.

Vad fotar du?
Det blir en del bröllop varje år. Men även barnporträtt och så en del uppdrag gällande produktbilder av olika slag, dels för webb men även för tryckta kataloger/broschyrer. Och så försöker jag även att ha lite projekt liggandes som jag då fotar gratis (TFP). Så blir man nyfiken på att fotas, så kolla med mig. Eller om du har en egen och kul idé.

Hur får jag bilderna?
Dom levereras på en cd-skiva, USB-minne eller via länk. Det beror lite på vad vi kommit överens om. Och vill du att jag ska hjälpa till med framkallning/förstoring, så kan jag ju göra det såklart.

Fixar du bilderna något efteråt?
Om du vill ha hjälp med enklare retuschering/redigering, så kan jag göra det ja. Jag kan även göra mer avancerade montage/retusch om det finns sådana idéer/önskemål.

Vad kostar det?
Har ingen fast prislista, bäst att fråga för offert. Fotar ibland även TFP/gratis (gäller modellbilder).

Fotar du bara i Borås?
Näe, jag kan tänka mig att åka en bit för en fotografering. Gäller det bröllop så tillkommer reskostnader om det är mer än 8 mil. Annars är det enligt överenskommelse.

Kan du framkalla bilderna efteråt?
Ja, jag kan hjälpa till med framkallning. Om ni känner er osäkra på den biten. Eller så tipsar jag gärna om en bra sida för framkallning via nätet.

Öppettider?
Då jag har ett ”vanligt” jobb, så är det vardagskvällar (efter kl 17) samt helger som är aktuellt. Det innebär också att jag sällan svarar i mobilen dagtid. Så ett mejl är säkraste sättet att få ett säkert svar, eller om man då pratar in ett meddelande på mobilen iaf.