Projekt 2012

Något jag lärt mig genom åren när det gäller mitt fotande är att ha ett litet sidoprojekt, vid sidan av alla fotouppdrag. Så nu inför 2012 så tänkte jag köra ett projekt som nuddar vid ett av mina stora intressen här i livet. Nämligen sport/idrott. Och för att så kortfattat som möjligt förklara detta, så kommer jag att söka människor (killar & tjejer) i alla åldrar som seriöst och regelbundet sysslar  med någon slags sport/idrott. T ex; bordtennis, bågskytte, modern dans, simning, friidrott, ridsport, orientering, ishockey, innebandy, fotboll, amerikansk fotboll, frisbeegolf, golf, bowling, kanot, bordshockey… You name it. Allt är av intresse!

Det går bra att kontakta mig direkt via mejl (mailto:percka@percka.se eller hemsidans formulär.

Målet för mig med detta är att sätta ihop en fotobok i slutet av året. Denna bok går självklart också att beställas sen för er som medverkar, eller familj/släkt/vänner.

Dom som medverkar får 3 bilder från fototillfället och detta går under benämningen TFP (Time For Print) och innebär kortfattat att inga pengar är inblandade, utan bara tid. Och just tidsmässigt så räknar jag med att det tar ca 1 timme. Och fotoidéer tar jag fram skisser på. Det kommer vara rätt ”färdiga bilder” (3-4 st) som ska tas, så någon erfarenhet av modellande är inget krav. Och grundtanken med bilderna är att man har på sig sin match- eller  träningsdräkt och att miljön kanske inte är den normala för sin sport/idrott, utan att det blir lite ”outside the box”. Har ni själva idéer, synpunkter eller förslag så är det ju bara bra.

Inga bilder kommer att fotas i min studio och jag tänkte börja med detta i början av mars och sedan får jag se hur lång tid det tar att få ihop till en bok. Inga krav heller på att man bokar upp sig direkt, utan jag tar emot intresseanmälan till en början och sen så får vi se om vi kommer fram till något  bra som båda är nöjda med.

Jag kan också mejla inspirationsbilder vid intresse, så att ni får en mer tydligare bild av vad jag tänkt mig.

/Pär Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.